2013. május 24., péntek

Philosophy Magazine


Eszter új projektje / ELŐZETES:

Kedves Model Talk olvasók! Tudom, már megszoktátok, hogy fotózásokról vagy bemutatókról blogolok nektek, most azonban egy teljesen új témába szeretnék nektek egy kis betekintést engedni.


Nagyon érdekes projekten dolgoztam az elmúlt hónapokban, amelyre sok divat- és modellkedvelő olvasó, azaz Ti kiváncsiak lehettek. Mint azt már ti is tudjátok, a VM Model számunkra nem szimplán a modellügynökségünk, de egy olyan közösség ahol rengeteg szoros barátság, és igazi, a fotósok és ügynökeink iránti bizalom is kialakult már. Olyan divatfotósokkal és egyéb divatszakemberekkel tartjuk a kapcsolatot, akik rengeteg érdekes projektben vesznek részt, fantáziadús ötleteiket és munkájuk iránti szenvedélyüket nem jellemző, hogy ne hoznák felszínre valamilyen formában. Az ilyen ötletekből született fotósorozatokat és egyéb inspirációtól roskadozó anyagot hivatott összegyüjteni Magyarország pillanatnyilag legújabb fashion magazinja, amit úgy gondolom, nyugodtan nevezhetek az én kisbabámnak.  



Mint főszerkesztő, rengeteg munkát fektettem ebbe a magazinba, éppen ezért nagyon örülnék, ha tőletek is pozitív visszajelzések érkeznének rá, hiszen azzal az 5-6 emberből álló kis csapattal, akik folyamatosan mellettem álltak, ezért dolgoztunk és finomítgattuk a lapot, amíg (szerintünk) tökéletes nem lett. Hétfőtől él a Philosophy Magazine weboldala, ahol ingyen, folyamatosan frissülő tartalommal érhetitek el a magyar modellekkel és fotósokkal készült anyagokat, illetve a kortárs művészetek legkiemelkedőbb alakjaival készült interjúkat.


A Philosophy félévente fog megjelenni, és egyenlőre online érhető el. Figyeljétek a Model Talk Facebook oldalát a részletekért és a linkért a magazinhoz.
Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése