2012. január 30., hétfő

Vasárnapi Vm-családi ebéd



Ma van az utolsó olyan nap, amikor nyugodtak lehetünk, hogy nem fognak zaklatni az ügynökségről egy válogatás, vagy egy fitting(ruha próba) miatt, mert a héttel kezdődően elkezdünk castingolni a New York Mercedes Benz Fashion Week-re.
Ezt meg akartuk ünnepelni és ezért átjöttek hozzám a lányok, hogy együtt készítsünk valami ebédet, ami laktató, egészséges és finom is: )

Étvágyhozónak teáztunk:




A főfogás:

Csirkemell gombakörettel:
Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészítettük, hisz csak fel kellet vágnunk a hozzávalókat majd megsütni lassú lángon:) de az eredmény magáért beszélt, nagyon jól laktunk vele.




Mivel Cathy nem éppen gombakedvelő ő ezért ma paprikás humuszt evett répával.



Majd végül egy kis desszertnek pedig almát vágtunk fel, amit enyhén fahéjjal megszórva elrágcsáltunk.



Még néhány kép a főzés folyamatairól:)



Délutánra pedig terveztünk egy kis múzeumlátogatást, amit lecseréltünk inkább a Kínai új év fesztiválra a New York-i chinatownban.
Pár kép:







Végül pedig szeretnék ajánlani egy oldalt, ami teles tele van ínycsiklandó képekkel és receptekkel. Igaz angol, de a hozzávalókat ki lehet szótárazni:)
http://goodmood-food.tumblr.com/

5 megjegyzés:

  1. cathyyyyyy paprikás humusz répával??? :D :D :D

    VálaszTörlés
  2. utálom a gombát :D
    Ez meg igenis fincsi :P

    VálaszTörlés
  3. meg szeretném kérdezni, miket szoktatok enni és sportolni hogy fittek legyetek/maradjatok?? :)) köszi a válaszokat! ;)

    VálaszTörlés
  4. Egészségesen próbálunk enni, mint például sok zöldséget, húsféléket, gyümölcsöket. A fehér lisztből készült és nagyon cukros dolgokat érdemes elkerülni:)
    Sportolni a futást tudom ajánlani, az fitten tart és a leglátványosabban fogyasztó sport!! De kicsit keményebben akar valaki edzeni akkor én ajánlanám a bikram jógát, ami nekem személy szerint nagyon bevált:)
    Egyszer erről is készítünk postot csak legyen vége a fashion week hajtásnak..

    VálaszTörlés
  5. Nagyoon köszönööööm!! : )) én nem ismerem a bikram jógát, de ha tényleg ilyen jó utánanézek!! :D :)

    VálaszTörlés