2012. március 8., csütörtök

Talpig Louis Vuittonban :)

Tegnap reggel a fashion week zarasakent az Allude showjat csinaltuk Melindaval. Nagyon jo volt a show, de megis alig vartam, hogy kiszabaduljak a backstagebol, es kielvezzem az utolso delutanomat Parizsban.Azt terveztuk, hogy felmegyunk az Eiffel-toronyba (mar meg is vettuk a jegyet elozo nap) es hogy este bucsuvacsit fozunk az 5 vm-es lannyal es Balinttal. Erre hiv a bookerem, hogy a show utan rohanjak a fittingemre, mert delutan 4 tol ejjel 11-ig prezentaciot csinalok a Louis Vuittonnak. Szuper...
Vegulis a ruhaproban kiderult, hogy ez a LV kiallitas megnyitoja a Louvre-ban, egy exkluziv parti es 7 tol 10 ig fog tartani.
   A muzeumban megcsinaltak nekunk a sminket es a hajat, ami a tavalyi LV bemutaton volt (SS12).Ugy neztunk ki mint valami hercegnok.

Kapott mindenki egy egy hatalmas legyezot, azzal kellett magunkat legyezgetni 3 es fel oran at, amig a hiressegek korulottunk pezsgoznek. 20 centis sarkakon.A kiallitasnak a Louvre egyik terme adott helyet, a terem kozepen egy hatalmas lepcso vezetett fel a kiallitas bejaratahoz.A lepcso ket oldalan alltak a modellek, kiveve engem es egy masik lanyt, mi a legfelso emeleten, a bejarattal szemben alltunk, igy belattuk az egesz hallt.
9 ora korul erkeztek az elso hiressegek peldaul Robert Pattinson(!!!) es Kristen Stewart. Nagyon aranyosak voltak, es van egy eleg eros gyanum, hogy jarnak, mivel egymas kezet simogattak es eleg sejtelmesen sugdoloztak. Utanuk erkezett peldaul Sarah Jessica Parker, Natalia Vodianova, Anna Dello Russo. O a japan vogue foszerkesztoje, es imadom a stilusat,valami eszmeletlen ruhatara van. Ezennel egy feher LV ruhaban  jelent meg ,ami tavalyi kollekciobol valo volt. Nehany ember egyebkent eleg nagyot koppant, hiszen mindenki Louis Vuittonban jelent meg, termeszetesen mind  a legujjabb kollekciobol, igy eleg sok volt az egyforma ruha.
Kicsit kesobb megerkezett Miucca Prada, es tolem kb. 3 meterre allt le pezsgozni.Egyszer csak azt vettem eszre hogy hatalmas tomeg all a bejaratnal, ami foleg fotosokbol allt, es kattogtak a vakuk ossze vissza.Vegul meglattam Marc Jacobsot ahogy egy pink terdik ero kisruhaban betipegett. Szo szerint tipegett mint egy pingvin es vegig csak vigyorgott. Ugyanekkora felhajtas volt, mikor Lagerfeld erkezett meg, de neki volt 2 testore, akik nem engedtek hogy mindenfel jott-ment fotos fotozza.




Kesobb jott meg Marilena Borgna, Karlie Kloss, Gyweth Paltrow. Vegul fel oraval a vege elott elmehettunk, mivel a 10 lanybol 4 elajult a sok alldogalastol...
Nagyon orultem, hogy itt lehettem es a vegen rajottem, hogy akarmennyire is fajt a labam, nagyon jol ereztem magam!Jo volt latni a divatvilag legfontosabb embereit (es persze azt, hogy mi van rajtuk).
Most pedig elindulok csomagolni, ugyanis holnap reggel megyek Londonba egy castingra, utana pedig Pestre. Ott meg egy jo kis fotozas es utana home sweet home! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése