2012. január 21., szombat

Elso showm !

Sziasztok !


Tegnap volt eletem eslo showja Parisban es raadasul Hermes show ! :) Imadtam !
1kor mar a helyszinen kellett lennunk ! 2sminkes volt es egy fodrasz 14 lanyra :) A show 4kor kezdodott volna de mint minden show altalban kesett egy 15percet ! A lanyok 3-4ruhat kaptak. A kezdes elott 20perccel mutattak meg a koreografiat. Mindenki nagyon izgatott volt. A backstageben nagy volt a surges forgas ! Fotozni nem nagyon lehettet de en lottem parat titokban ! Mikozben a hajunkat csinaltak az egyik lany talat egy oboz csokit :) Minen model lany ravetette magat termeszetesen :) Volt ingyen kave narancsle asvanyviz tea croissant es csokis csiga :) Jo magam befalatam 2croissantot mert az nap nem volt idom enni :( Amikor felsorakoztunk a szivem kiugrott a helyerol, de az elso kor utan mar nagyon vartam a kovatkazot ! Az utolso kor volt a legjobb amikor minden model egyszerre lepett a kifutora ! Mindenki tapsolt a nezoteren es a backstageben is ! Tessek itt van par kep :)

Epp sminkeltek :)
 Talpig keszen :)
 A ruhaim amit a shown viseltem :)
 Kesz a hajam es a sminkem is !!



Remelem sok showt kapok meg Parisban a fashionweeken is !! Szoritsatok !!

1 megjegyzés:

  1. egy kommentelonk kerdesere valaszolva:
    a show egy ugy nevezett "show commerciale volt", ami nem resze a hivatalos fashion week programnak (hiszen ugye a Pret-a-porter showk marciusban lesznek, az haute couture show programot meg csak az a par divathaz csinalhatja akik tagjai az haute coture hazaknak, a Hermes nem tartozik ezek koze, de termeszetesen ok is kijonnek ilyenkor egy uj kollekcioval, amit a fiu showjuk elott mutatnak be 1 nappal ugyanugy rendes kifutoval, sok modellel/topmodellel es rengeteg ujsagiroval)
    Ez tehat nem egy Fashion Week hivatalos programjaba tartozo show volt, de nem is prezentacio vagy fitting. Ez egy rendes divatbemutato volt, amit a Hermes szervezett az Haute Couture FW jegyeben, es leginkabb a Pre-fall vagy a Cruise showkhoz tudnam hasonlitani hangulatban es jelentosegeben egyarant ...

    ha barmi egyeb kerdesetek van irjatok batran! :)

    udv: VM

    VálaszTörlés